fbpx

Autoshkolla Xhes

Autoshkolla Xhes mundeson aftësim profesional teoriko-praktik për përgatitjen e kursantëve në marrjen e lejës së drejtimit. Kjo autoshkolle paraqet një ndihmë të vërtetë për studentët e kandidatët që duan të pajisen me një patentë shoferi me përgatitje të plotë në teori-praktike.

Gjate ketyre  viteve eksperience jane pergatitur me sukses kursante, te cilet jane pajisur me Leje drejtimi dhe kane kaluar me sukses provimin e teorise dhe praktikes.

Mesimin e teorise e japin inxhiniere me experience dhe te perkushtuar, me qellimin qe kursantet te marrin dijet e nevojshme, per t’u aftesuar per drejtimin e mjeteve dhe per te njohur tabelat e qarkullimit rrugor, te cilat jane unike dhe qe te orientojne ne te gjitha rruget brenda dhe jashte vendit. Aktualisht, mesimi jepet me metoda bashkekohore

 

a

NA KONTAKTONI

Na gjeni tek  L.5 Rruga: “Kasëm Durrësi”,Durrës  përballë Stadiumit. Numër kontakti :069 213 4602

  Për më shumë informacion na kontaktoni në formën e kontaktit.